新注册用户
搜索

各位老大帮帮忙

我在进入seti的时候输入我的邮件信箱,怎么告诉我的是we have no record of that email address?谁知道清告诉我,谢谢

停止申请了

现在已经停止SETI@home Classic的注册,看置顶帖。想参与SETI可以使用公用帐号或是使用boinc平台。

楼主用的是BOINC下的SETI吧?
前几天BOINC误删了部分帐号,现在已经还原了.再试试吧.
September 3, 2005
A number of accounts were accidentally deleted on August 26, causing users to get 'Invalid or missing account key' messages. These accounts have now been restored. We apologize for the inconvenience.